home company profile services support contacts
 
RULOURI TEXTILE

Ruloul textil este un produs tot mai des intalnit de protectie solara care da un aspect mai elegant si mai cald locuintei sau biroului Dvs. Pot fi folosite in combinatie cu perdelele pe care le aveti deja, in cazul in care sunt montate ca si cele orizontale direct pe tamplarie, sau fara nimic altceva cand sunt de dimensiuni mai generoase, lasand privirii diversitatea de culori si modele din care pot fi confectionate.
Pentru aceasta am ales cu grija materialele si culorile colectiei noastre incercand sa acoperim nevoile atat pentru casa cat si pentru birou.

Materialele din care pot fi confectionate cuprind diverse nuante cu texturi opace sau mai putin dense, cu model sau fara model:

SISTEMUL MINI
Sistemul mini la rulourile textile este conceput a fi utilizat pentru rulourile de dimensiuni mici care sunt montate, in mod general, pe tamplaria geamului si acopera numai o singura foaie de geam. Tubul din aluminiu pe care se strange materialul este de dimensiuni mici si are doar Ø 17mm. Accesoriile precum si profilul inferior poate fi alb si maron, ceea ce permite asortarea cu tamplaria pe care o aveti. Dimensiunile la care pot fi executate nu depasesc 1.6 m pe latime si in functie de grosimea si greutatea materialului 2.2 m inaltime. Suprafata maxima este limitata la 2.2 mp.
Rulourile Mini se pot monta:
- pe tamplaria geamului
- in glaful geamului (conditia fiind sa nu obtureze deschiderile geamului)
- pe perete
SISTEMUL CLASIC

Sistemul Clasic este utilizat in cazurile rulourilor textile de dimensiuni mai mari si care nu permit utilizarea sistemului Mini, are tubul din aluminium pe care se prinde materialul de Ø 25mm. Accesoriile precum si profilul inferior poate fi de mai multe culori: alb, maron ceea ce permite asortarea perfecta cu tamplaria pe care o aveti. Dimensiunile maxime la care pot fi confectionate sunt de 2,2 m latime si 2.5 m inaltime, suprafata maxima fiind limitata la 3.1 mp. Sistemul classic este perfect adaptat spatiilor cu geamuri mari in care se doreste o protectie eficienta impotriva soarelui in combinatie cu un aspect elegant pus in valoare de culorile si modelele diverse a materialelor din care pot fi confectionate.
Rulourile Clasic pot fi montate:
- pe tamplaria geamului, in cazul in care nu avem nici o deschidere a ferestrelor
- in glaful ferestrei, cand nu avem nici o deschidere a ferestrei
- pe perete
- in tavan
SISTEMUL MAXI
Sistemul MAXI a fost adaptat pentru spatii de inaltimi mari cu geamuri generoase care necesitata solutii adecvate si anume rulouri textile de dimensiuni enorme care sa acopere spatiile vitrate de sus pana jos. Datorita tubului din aluminiu de Ø 42mm sistemul Maxi premite confectionarea rulourilor de latimi si inaltimi foarte mari. Accesoriile, precum si profilul inferior poate fi de mai multe culori: alb, maron, ceea ce permite asortarea perfecta a ruloului textile cu spatial pe care il aveti.
Rulourile Maxi pot fi montate :
- pe tamplaria geamului, in cazul in care nu avem nici o deschidere a ferestrelor
- in glaful ferestrei, cand nu avem nici o deschidere a ferestrei
- pe perete
- in tavanSISTEMUL CASETAT
Sistemul reprezinta cea mai noua si eleganta solutie de incadrare a unui rulou textile in ambientul unui interior de locuinta. Datorita sistemului sau de caseta si ghidaje se imbina perfect cu geamul camerei Dvs. oricare ar fi culoarea profilului tamplariei, caseta, ghidajele cat si profilul inferior al ruloului putand fi de culoare alb, maron, imitatii lemn, celelalte accesorii fiind asortate la culoare. Dimensiunile maxime la care pot fi confectionate sunt de 1.6 m latime si 2.2 m inaltime, suprafata maxima fiind limitata la 2.2 mp.

Culori disponibile ale casetei, ghidajelor, profilului inferior sunt:
- Alb
- Maro
- Imitatie stejar
- Imitatie mahon
Sistemul Casetat se monteaza numai pe tamplarie - caseta si ghidajele se fixeaza cu banda dublu adeziva.
SISTEMUL DAY & NIGHT
Sistemul Day & Night la rulourile textile este conceput a fi utilizat pentru rulourile de dimensiuni mici care sunt montate, in mod general, pe tamplaria geamului si acopera numai o singura foaie de geam. Tubul din aluminiu pe care se strange materialul este de dimensiuni mici si are doar Ø 17mm. Accesoriile precum si profilul inferior poate fi de mai multe culori: alb, maron, ceea ce permite asortarea perfecta cu tamplaria pe care o aveti. Dimensiunile la care pot fi executate nu depasesc 1.6 m pe latime si in functie de grosimea si greutatea materialului 2.2 m inaltime. Suprafata maxima este limitata la 2.2 mp.
Rulourile Day & Night se pot monta:
- pe tamplaria geamului
- in glaful geamului (conditia fiind sa nu obtureze deschiderile geamului)
- pe peretePentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra va punem la dispozitie un formular de cerere oferta online. Va rugam sa completati formularul de mai jos si in cel mai scurt timp departamentul vanzari va va comunica pretul estimativ pentru comanda descrisa de dumneavoastra.
Exemplu descriere comanda: Rulou textil interior mini/clasic/maxi/casetat/day&night latime l=600 inaltime h=1100
Inapoi la pagina principala