home company profile services support contacts
   

PLASE CONTRA-INSECTE

Plasele contra insectelor au rolul de a ne proteja de ţânţari, muşte sau alte insecte atunci când fereastra este deschisă.

Din punct de vedere constructiv pot fi:

Plase împotriva insectelor - pe balamale sunt fixate pe un cadru metalic din profile de aluminiu prevăzut cu balamale si permite deschiderea batantă în exteriorul geamului.
În sezonul rece, plasa poate fi demontată cu uşurinţă şi remontată în sezonul cald.

Plase împotriva insectelor - fixe sunt fixate pe un cadru metalic din profile de aluminiu prins la exteriorul tâmplăriei prin colţari. Plasă tip cadru fix poate fi demontată cu uşurinţă şi remontată în sezonul cald.

Plase împotriva insectelor - rulou sunt construite cu casetă şi ghidaje de aluminiu, iar sita este din fibră de carbon, neinflamabilă, rezistentă la intemperii şi acţiunea razelor solare. Culoarea sitei este gri, iar culorile standard pentru profilele de ghidare şi caseta sunt alb şi maro.
Acţionarea este usoară,  ridicarea şi coborârea se face prin tragerea şnurului de acţionare. Ghidajele şi caseta sunt concepute estetic încât nu afectează în nici un fel designul tâmplăriei.Inapoi la pagina principala