home company profile services support contacts
   
PROFILUL REHAU Brilliant

Caracteristici:
-Adancime constructiva: 70 mm
-Numar camere: 5 camere (6 camere)
-Izolare termica: Uf= 1,3 W/mēK (Armare standard)
-Izolare termica: cu armatura cu punte termica: Uf= 1,2 W/mēK
-Izolare fonica: pana la clasa de protectie fonica 5 (VDI 2719)
-Protectie Antiefractie: pana la clasa de rezistenta 3 (DIN V ENV 1627)
-Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la grupa de solicitare C (DIN 18055)
-Solutie de constructie a colturilor anticondens


Avantaje:
- multitudine de posibilitati de configurare prin intermediul colorarii cu folii decorative
- suprafete netede, usor de intretinut
- caracteristici statice optime prin intermediul armaturilor cu o adacime constructiva mai mare
- un design elegant datorita colturilor rotunjite.
- posibilitatea de a realiza usi de trafic mediu si usi de trafic intens
- multitudine de posibilitati de configurare prin intermediul unei game deosebit de cuprinzatoare de profile


REHAU, in calitate de marca de prestigiu in domeniul solutiilor pe baza de polimeri este lider international in domeniile constructii, automotive si industrie. Rehau ofera solutii pentru toate cazurile: de la sisteme pentru ferestre standard pana la sistemul certificat de ferestre pentru case pasive. Pentru a fi prezenta pe toate pietele internationale importante, a elaborat game de produse adaptate cerintelor nationale si regionale.

Firma noastra va ofera cel mai apreciat profil de tamplarie pvc: REHAU cat si termopane rehau, plase contra insectelor rulouri si jaluzele verticale de cea mai buna calitate. Sistemele de tamplarie pvc cat si geamul termopan folosit, beneficiaza pe deplin de experienta inginerilor germani acumulata de-a lungul anilor si de ultimele inovatii in domeniu, care au un singur scop si anume: aducerea cat mai aproape de perfectiune.

La noi toate aceste avantaje oferite de sistemele Rehau sunt combinate cu respectul nostru fata de client, cu echipe de montaj care au o experienta in domeniu de peste 5 ani cu o gama larga de accesorii profesioniste pentru ferestre, usi, care vor satisface chiar si cele mai exigente dorinte ale dumneavoastra.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra va punem la dispozitie un formular de cerere oferta online. Va rugam sa completati formularul de mai jos si in cel mai scurt timp departamentul vanzari va va comunica pretul estimativ pentru tamplaria descrisa de dumneavoastra.
Exemplu descriere comanda: Fereastra l=latime 1200 h=inaltime 1200 impartita pe jumatate o parte fixa una cu deschidere sau Usa balcon l=800 h=2000 Usa interior l=700 h=2100
Inapoi la pagina principala