home company profile services support contacts
   
PROFILUL REHAU GENEO - 6 camere de aer

Caracteristici:
-Adancime constructiva: 86 mm / garnitura mediana
-Numar de camere: 6 camere
-Izolare termica: Uf = pana la 0,85 W/mēK
-Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4 (VDI 2719)
-Economie de energie: pana la 76% (baza de comparatie: fereastra lemn / PVC cu Uw =2,7 W/mēK)
-Material: Compozit fibre RAU-FIPROŪ, garnitura coextrudata,
-Exterior: din RAU-PVC de cea mai buna calitate
-Izolare fonica: pana la clasa 5 fara armare, Rw,P = 47 dB cu geam Rw = 50 dB
-Protectie antiefractie: pana la clasa 3, pana la clasa 2 fara armare

REHAU, in calitate de marca de prestigiu in domeniul solutiilor pe baza de polimeri este lider international in domeniile constructii, automotive si industrie. Rehau ofera solutii pentru toate cazurile: de la sisteme pentru ferestre standard pana la sistemul certificat de ferestre pentru case pasive. Pentru a fi prezenta pe toate pietele internationale importante, a elaborat game de produse adaptate cerintelor nationale si regionale.

Firma noastra va ofera cel mai apreciat profil de tamplarie pvc: REHAU cat si termopane rehau, plase contra insectelor rulouri si jaluzele verticale de cea mai buna calitate. Sistemele de tamplarie pvc cat si geamul termopan folosit, beneficiaza pe deplin de experienta inginerilor germani acumulata de-a lungul anilor si de ultimele inovatii in domeniu, care au un singur scop si anume: aducerea cat mai aproape de perfectiune.

La noi toate aceste avantaje oferite de sistemele Rehau sunt combinate cu respectul nostru fata de client, cu echipe de montaj care au o experienta in domeniu de peste 5 ani cu o gama larga de accesorii profesioniste pentru ferestre, usi, care vor satisface chiar si cele mai exigente dorinte ale dumneavoastra.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra va punem la dispozitie un formular de cerere oferta online. Va rugam sa completati formularul de mai jos si in cel mai scurt timp departamentul vanzari va va comunica pretul estimativ pentru tamplaria descrisa de dumneavoastra.
Exemplu descriere comanda: Fereastra l=latime 1200 h=inaltime 1200 impartita pe jumatate o parte fixa una cu deschidere sau Usa balcon l=800 h=2000 Usa interior l=700 h=2100
Inapoi la pagina principala