home company profile services support contacts
   
Rulouri exterioare din aluminiu LUX

Rulourile exterioare, confectionate cu lamela din Aluminium , sunt cea mai eficienta solutie in protejarea spatiului interior impotriva razelor solare asigurand totodata o bariera termica in plus intre exterior si interior. Dupa cum stiti, geamurile termopan asigura o protectie termica destul de ridicata dar datorita razelor solare puternice nu o pot face la un grad ridicat. Rulourile exterioare ajuta geamul termopan sa-si faca efficient treaba fiind o bariera exterioara solida intre razele solare si geam. Umplute cu spuma poliuretanica lamelele unui rulou exterior asigura o protectie solara eficienta facand toto- data o buna izolatie termica si fonica.
Rulourile exterioare pot fi actionate manual, cu snur, cu manivela sau pot avea actionare cu motor prin intermediul unui intrerupator si/sau telecomenzi.

Avand experienta semnificativa in aplicarea sistemelor de protectie solara am elaborat mai multe modele de rulouri exterioare care sa acopere necesitatile oricarei situatii in functie de bugetul disponibil

Carcasa din aluminiu, capace din aluminiu, picioare din aluminiu cu garnituri si perii, lamela din aluminiu extrudat cu spuma poliuretanica de 39mm, ax metalic, rulmenti, sunt caracteristicile unui rulou exterior din Aluminiu lux. Practic este modelul situat in varful gamei modelelor de rulouri exterioare cavand o foarte buna protectie solara termica si fonica, rezistenta sporita antiefractie prin posibilitatea montarii de zavoare si yale, durata lunga de viata. Motorizarile si automatizarile disponibile pe rulourile din Aluminiu Lux fac ca ele sa fie un produs excelent de siguranta si confort.

Caracteristici constructive:

Denumire Lamele Picior Carcasa Ax Rulmenti Varianta cu plasa incorporata Capace
Rulou aluminiu LUX Aluminiu 39 mm Aluminiu Aluminiu Otel zincat Da Da Aluminiu


Avantaje:
- o buna protectie solara
- izolare termica si fonica medie
- manevrare usoara si silentioasa
- varianta cu plasa tip rulou incorporata
- profil de inchidere a covorului din aluminium
- garnituri si perii de etansare
- design elegant
- rezistenta ridicata la rafale de vant puternice
- rezistenta sporita antiefractie
- durata lunga de utilizare
- posibilitatea executarii in nuanta profilului de tamplarie (inclusiv imitatii lemn)
Dejavantaje:
- pret ridicat

Rulouri exterioare din aluminiu ECOMOMIC

Ruloul exterior din aluminiu economic este cea mai accesibila varianta a unui rulou exterior din aluminiu. Lamela din aluminiu extrudat umpluta cu spuma poliuretanica de 39mm asigura o izolare termica si fonica excelenta, economia practic venind (de aici si denumirea de economic) din faptul ca picioarele sunt din pvc extrudat si caseta este din tabla vopsita in camp electrostatic, celelalte componente fiind exact cele de la modelul aluminiu lux: capace aluminiu, profil de inchidere din aluminiu, ax din otel zincat, rulmenti.
Acest model poate fi prevazut cu plasa de insecte tip rulou incorporata in carcasa ruloului, in acest caz folosindu-se piciorul cu canal dublu, unul pentru plasa, celalalt pentru lamele. Pentru etansarea plasei picioarele sunt prevazute cu perii.

Caracteristici constructive:

Denumire Lamele Picior Carcasa Ax Rulmenti Varianta cu plasa incorporata Capace
Rulou aluminiu ECONOMIC Aluminiu 39 mm PVC Extrudat OTEL vopsit in camp electrostatic Otel zincat Da Da Aluminiu

Avantaje:
- o buna protectie solara
- izolare termica si fonica medie
- manevrare usoara si silentioasa
- varianta cu plasa tip rulou incorporata
- profil de inchidere a covorului din aluminium
- garnituri si perii de etansare
- design elegant identic cu modelul Aluminiu Lux
- rezistenta ridicata la rafale de vant puternice
- pret accesibil
Dejavantaje:
- nu se pot confectiona mai multe rulouri in aceeasi carcasa
- dimensiuni limitate pe latime si inaltime la 2.2m


Pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra va punem la dispozitie un formular de cerere oferta online. Va rugam sa completati formularul de mai jos si in cel mai scurt timp departamentul vanzari va va comunica pretul estimativ pentru comanda descrisa de dumneavoastra.
Exemplu descriere comanda: Rulou aluminiu l=latime 1200 h=inaltime 1200 culoare alb/maro/imitatie lemn cu/fara plasa antiinsecte incorporat actionare manuala/electrica/cu telecomanda.
Inapoi la pagina principala