home company profile services support contacts
   
USI DE GARAJ TIP RULOU

Usile de garaj rezidentiale oferite de firma noastra sunt de tip rulou avand lamela din aluminiu umpluta cu spuma poliuretanica de 55 sau 77 mm. Practic este un rulou exterior de dimensiuni mai mari, mai rezistent si cu excelente calitati antiefractie.
Se pot confectiona cu comanda manuala si manivela sau cu motor, avand intrerupator si/sau telecomanda. La cerere pot fi prevazute lamele perforate cu gemulete pentru a permite patrunderea luminii in interior. Paleta de culori diversa si imitatiile de lemn existente fac posibil incadrarea eleganta a usilor de garaj oricarei linii arhitecturale.
Pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra va punem la dispozitie un formular de cerere oferta online. Va rugam sa completati formularul de mai jos si in cel mai scurt timp departamentul vanzari va va comunica pretul estimativ pentru comanda descrisa de dumneavoastra.
Exemplu descriere comanda: Usa garaj tip rulou l=latime 3000 h=inaltime 2500 culoare alb/maro/imitatie lemn actionare manuala/electrica/cu telecomanda.
Inapoi la pagina principala